reklama
kategoria: Miasto
23 grudzień 2011

Nie bójmy się lepić pierogów

zdjęcie: Nie bójmy się lepić pierogów / Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Pierogi z farszem, przygotowane z mięsem, twarogiem, owocami, a na Święta Bożego Narodzenia z kapustą i grzybami. Wytrawne czy na słodko, gotowane czy smażone najlepiej smakują gdy... ulepimy je sami!
REKLAMA
pogoda Bielsko-Biała
-0.8°C
wschód słońca: 07:08
zachód słońca: 15:52
Koronawirus
śląskie
reklama

Kalendarz Wydarzeń / Koncertów / Imprez w Bielsku

kiedy
2024-11-24 17:00
miejsce
Bielskie Centrum Kultury,...
wstęp biletowany
kiedy
2024-11-24 18:00
miejsce
Rudeboy Club, Bielsko-Biała, 1...
wstęp biletowany
kiedy
2024-11-25 20:00
miejsce
Cavatina Hall, Bielsko-Biała, ul....
wstęp biletowany
kiedy
2024-11-29 19:00
miejsce
Bielskie Centrum Kultury,...
wstęp biletowany